menu Home
Uncategorized

Economii și instrumente pe bază de rețetă – Farmacie – Humana poate fi distractivă pentru toată lumea

willy | noiembrie 29, 2022

Economii și instrumente pe bază de rețetă – Farmacie – Humana poate fi distractivă pentru toată lumea

CuprinsVedeți acest raport despre cum să economisiți bani pe medicamentele pe bază de rețetă: 13 sfaturiIndicatori privind medicamentele pe bază de rețetă – Cum să economisiți în siguranță bani pe care ar trebui să le cunoaștețiO vedere nepărtinitoare a 6. Eliminarea drogurilor RX – procuror general al Georgiei

Știrile 5 l -au întâlnit și pe dr. Gina Moore, partener decan și, de asemenea, profesor partener la Colegiul din Colorado Skaggs Instituția magazinului de droguri. KOAA DR. Gina Moore She afirmă că site -uri web precum Good, RX sunt o modalitate legitimă de a descoperi cupoane de medicamente pentru reducerea prețurilor.”Presupun că există zeci de nenumărate persoane care nu învață despre asta”, a afirmat ea.

Există foarte puține motive pentru a lua un drog de marcă.„În îmbunătățirea excelentă, RX, statul a furnizat aceste surse de medicamente reduse de prețuri:.

Rate de medicamente în u.S. sunt mari, dar există modalități de a salva medicamentele pe bază de rețetă sunt o parte importantă a îngrijirii medicale; Ajută să gestioneze simptomele, să se ocupe de boli și, de asemenea, salvează vieți. Cu toate acestea, costul ridicat al medicamentelor pe bază de rețetă poate scoate o bucată imensă din planul lunar de cheltuieli pentru majoritatea oamenilor din Statele Unite

Acei copii de 30 de dolari includ UP. Când luați în considerare nu puteți lipsi terapii care sunt disponibile doar ca medicamente cu nume de marcă, nu este o minune că consumatorii intră în datorii financiare pentru a-și obține medicamentele. Informațiile proaste sunt că nu se pare că investițiile în domeniul sănătății vor scădea cu siguranță în curând. Rata mai mare de 450 de medicamente pe bază de rețetă a crescut cu 5% în 2022, cu o creștere mediană de sursa imp 5%.

Creșterea prețurilor cu 6% la drogurile HIV Biktarvy și, de asemenea, Descevy, 6. Și, de asemenea, chiar și fără plimbările anuale de prețuri, unele medicamente cu prescripție medicală sunt maxilar.

Costă aproape 7.000 de dolari pentru o ofertă de 28 de zile, ceea ce îl face printre unul dintre cele mai scumpe medicamente disponibile în Statele Unite în 2019. Cel mai senzațional este Afinitor, un medicament pentru cancer care costă în jur de 19.000 USD pentru o aprovizionare de 28 de zile, dacă asigurarea dvs. nu o va acoperi. Și, de asemenea, acestea sunt doar câteva dintre medicamentele cu nume de marcă, fără generice disponibile cu ușurință.

3 moduri pentru a scădea prețurile medicamentelor pe bază de rețetă pentru a promova … Poate fi distractiv pentru toată lumea

Indiferent de modul în care cheltuielile cu medicamentele ne influențează sănătatea în fiecare zi, puțini oameni înțeleg exact modul în care funcționează piața farmaceutică, ceea ce crește în prezent prețuri ridicate ale medicamentelor, precum și exact cum să economisiți numerar la prețurile pe bază de rețetă. Să aruncăm o privire la motivul pentru care medicamentele costă foarte mult, cum contează alegerile dvs. și cât de singure, îngrijirea poate ajuta cu cheltuielile cu prescripție medicală.

În timp ce u.S. Administrarea alimentelor și a medicamentelor (FDA) gestionează exact modul în care sunt verificate, comercializate, comercializate, precum și lansate pe piață, nu au niciun tip de control al ratei asupra medicamentelor. Definiție, clienții sunt supuși capriciilor din ceea ce numeroase apelează la telefon „Pharma mare.„Un studiu din 2013 a descoperit că cheltuielile din buzunar cu acoperire de asigurare au depășit prețul banilor din droguri fără acoperire de asigurare 23% din timp.

Exclusivitatea medicamentului înseamnă că diverse alte afaceri farmaceutice nu se pot finaliza prin crearea de medicamente comune cu efecte comparabile. Teoretic, brevetarea și, de asemenea, exclusivitatea medicamentelor influențează un studiu suplimentar de cercetare și, de asemenea, avansarea tratamentelor mai bune și, de asemenea, mult mai eficiente pentru afecțiuni debilitante precum cancerul, precum și chiar a ajutat cursa către o vaccinare Covid-19 și terapie cu coronavirus.

Acest lucru îi lasă de obicei pe plătitori blocați cu prețuri de medicamente teribil de mari. Una dintre cele mai semnificative probleme, potrivit lui Petru B. Bach, profesionist medical și director al facilității pentru politica de wellness și, de asemenea, rezultate la unitatea de celule canceroase Sloan Kettering Memorial Kettering, este că legea obligă în esență firmele de asigurări să consisteze în fiecare medicament scump în polițele lor, în ciuda eficacității sau a prețului lor.

Written by willy

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


 • cover play_circle_filled

  01. CUVANTUL MAMA E SFANT - Album-
  Liviu Iorga

 • cover play_circle_filled

  02. Am soacra pensionara - Album-
  Liviu Iorga Jr

 • cover play_circle_filled

  03. Nu poti sa cumperi cu banii ~Album ~
  Liviu Iorga Jr

 • cover play_circle_filled

  04. Frunzulita ca mohorul ~Album ~
  Liviu Iorga Jr.

 • cover play_circle_filled

  05. Ma intorc maicuta in tara ~ Album ~
  Liviu Iorga Jr.

 • cover play_circle_filled

  06. Am baiat si's tare mandru
  Liviu Iorga Jr.

 • cover play_circle_filled

  07. Sarba lui Liviu ~ Album ~
  Liviu Iorga Jr.

 • cover play_circle_filled

  08. Un batran lovit de soarta ~ Album ~
  Liviu Iorga Jr.

 • cover play_circle_filled

  09. Of of of taicutul meu ~ Album ~
  Liviu Iorga Jr.

 • cover play_circle_filled

  10. Dorul de toti cei de acasa ~ Album ~
  Liviu Iorga Jr.

 • cover play_circle_filled

  11. Soferul de cursa lunga ~ Album ~
  Liviu Iorga Jr.

 • cover play_circle_filled

  12. Colindul mamei ~ Album ~
  Liviu Iorga Jr.

 • cover play_circle_filled

  13. Mai Suna-ma Iubire ~ Album ~
  Liviu Iorga Jr.

 • play_circle_filled

  Playlist
  1 Liviu Iorga Junior-Cuvantul mama e sfant 5.47

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play